Емили Ван Камп - 7,9 млн. американци я обожават

16 July 2013


7,9 млн. американци я обожават




Емили Ван Камп изпълнява главната роля в хитовия сериал на ABC „Отмъщението“. И докато в първия сезон звездата бе Маделин Стоу в ролята на злата и великолепна Виктория Грейсън, сега Емили поема юздите в свои ръце. Нейната героиня също се казва Емили и има една-единствена цел в своя сериален живот, а именно – да отмъсти. В реалността обаче госпожица Ван Камп хич не се занимава с коварства, интриги и отмъщения, защото е само на 26 и вече е една от най-големите телевизионни звезди в Холивуд. Родена е в малко канадско градче и никой от семейството й не е и помирисвал Холивуд. Как стават тези неща не знаем и Емили не казва, но затова пък вече има план за оцеляване в Холивуд. Ето какво включва той, макар че едва ли ще ни потрябва:

Не прекалявай с партитата „с дълги рокли“ Като истинско канадско момиче Емили предпочита да играе хокей, да лови риба (веднъж хванала огромна баракуда) и да плува с акулите на Бора Бора.

Гледай филми със зомбита Емили и гаджето й Джош Боуман (също звезда от „Отмъщението“) са изгледали всички филми със зомбита и твърдят, че са добра противоотрова срещу някои от най-снобските холивудски купони, на които не може да не отидеш.

Избягай надалеч След края на снимките на първия сезон на „Отмъщението“ Емили заминала чак в Токио, за да види сестра си, която живее там. „Понякога, за да оцелееш, просто трябва да се махнеш“ – философства тя.

Избери си момче, което те харесва без грим „Така ще имате много повече време един за друг“ – твърди Емили и навлича любимите си панталони за риболов и гумените ботуши, а на главата нахлупва бейзболна шапка. Не е ли малко прекалено?!

Пий 2 фреша на ден Актрисата става в 4 часа сутринта и пие първия си фреш – ябълка, лимон и джинджър. Вечер преди лягане (ляга си в 9!) пие по-сложния фреш от краставица, спанак, селъри, зеле и лайм. Между двата фреша яде киноа. Истински холивудски сървайвър!

Не ходи на фитнес, освен ако не ти влиза в договора По-добре избери плуване, пилатес или йога. Както и задължително бойни изкуства. „Всички в Холивуд всъщност тренират бойни изкуства! Не им вярвайте за фитнеса.“

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР