Саундтракът на юли

„Най-дългата нощ“ на любимата на Алмодовар мароканска певица - Конча Буйка

10 July 2013

Concha Buika - La Noche Más Larga, Орфей
„Най-дългата нощ“ на любимата на Алмодовар мароканска певица. Джаз, фламенко, кубинска и африканска музика заедно. Конча споделя, че всичко, което пее, излиза от сърцето й, и това се усеща в албума. В една от песните й акомпанира Пат Матини.


Beady Eye - BE, Вирджиния
Вторият албум на новата група на Лиъм Галахър от Oasis ще ви звучи приятно познато. Обложката и всички снимки вътре са на Хари Печиноти, световноизвестен с еротичните си фотосесии и автор на скандалните календари на Pirelli за 1968 и 1969 г.


Beatles - Help!, Юнивърсъл
Готиният им филм на Blu-Ray, техни радиоспотове, невключени сцени, спомени зад кадър, бекстейдж и коментар на Скорсезе. История за вълшебния пръстен, който Ринго не може да свали, и който религиозна секта, луд учен и английската полиция преследват.
 

Kelly Rowland - Talk a Good Game, Юнивърсъл
Завръщането на Кели към нейните аренби корени. По думите й нейно вдъхновение са били Уитни Хюстън, Марвин Гей и Стиви Уондър и този албум е нейното послание към всички жени да слушат себе си и да се доверяват на интуицията си.


Добринка Табакова - String Paths, Дюкян Меломан
Джаз и класика, приятно смесени с фолклор, композирани от българка и записани от голямото британско издателство ECM. В албума свири виолистът и диригент Максим Рисанов от проекта „Лауреат“ с Васко Василев.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР