Саундтракът на юни

Charli XCX, Caro Emerald, Концерт в лятна нощ 2013, Joe Satriani, Поли Генова

05 June 2013

Поли Генова 1,2,3
БонБон Мюзик
1,2,3 и така до 10 песни в дебютния албум на Поли. Сред тях са „На инат“ и „Духът е в теб“ от мюзикъла „Аладин“. Заедно с албума се появи и новото й видео „За нас“, посветено на силата на любовта и ангажирано с кампанията за превенция на рака на маточната шийка.


Joe Satriani
Unstoppable Momentum
Вирджиния
Unstoppable Momentum е пълен с енергията на мъжа, живеещ с хиляда мили в час и прехвърлящ този ритъм в китарата и музиката си. Композиран е за 2 месеца след последното му турне, което Сатриани опи-сва като катарзис.


„Концерт в лятна нощ 2013“

Вирджиния
От 2008 в края на май „Концерт в лятна нощ“ се провежда в парка на двореца „Шьонбрун“ във Виена. Предстои поредният, посветен на 200-годишния юбилей от рождението на Вагнер и Верди и Виенската филхармония, дирижира Лорин Маазел.


Caro Emerald The Shocking Miss Emerald
Юнивърсъл
Хем модерна, хем ретро като от 40-те и 50-те, датчанката Каро се е вдъхновила за албума си от  Европа. Едноименната песен е разходка в Париж с прочутите му хотели, мрачни кабарета и барове, пълни с модерни дами, художници и чужденци.


Charli XCX True Romance
Орфей
Дебютът на талантливата 20-годишна британка е за любовта – еуфорична, обсебваща или караща те да страдаш. Чарли стана популярна като подгряваща концертите на Coldplay. Да видиш ти какво начало! Неин е един от най-големите хитове за 2012 г. –  I Love It.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР