Приведете тялото в бойна готовност

Ако ви устройват формите, но не и качеството на кожата - вижте новите играчи на атицелулитния фронт.

Свобoда Сидерова 02 June 2013

отношенията на Ева Мендес със собственото й тяло са отлични. Причината е разработената лично от звездата „джинсова“ диета. „Имам джинси размер 27 за отслабналата Ева, 28 – за обичайната Ева и 29 – за Ева, на която й е време да се втали.“

Устройват ви формите, но не и качеството на кожата – отпусната и „нагъната“ от омразните трапчинки. Първата стъпка към подобряването й е пилинг, пилинг и още веднъж пилинг със специална масажна ръкавица с акцент на лактите и колената. Вярно е, че не заменя интензивна моделираща терапия в салон, но активира микроциркулацията, елиминира излишната течност и повишава тонуса на кожата, при това нелошо. Втората са антицелулитните средства. Вярвате или не в ефекта им, само не ги спирайте, най-малкото заради факта, че правят кожата гладка и еластична. На практика мъжете са отявлени кинестетици (любители на тактилните усещания). Дори да не успеете да изкорените напълно целулита, поне ще осигурите обширно поле за „шарене“ с ръце.

Новият играч на атицелулитния фронт е коралово водорасло. Образувайки богата на калций обвивка, то предпазва живите организми от колонизация на кораловия риф. Екстрактът от растението пък предотвратява трансформирането на пре-мастните клетки в мастни. Но плюсовете му не се изчерпват с ограничаване на рецидива. Коралинът действа още липолитично, т.е. разгражда съществуващите мастни натрупвания. Освен в Celluli Eraser на Biotherm, съставката може да бъде открита и в Lipo-Slim на LPG. Между другото, продуктите за домашна употреба (има и професионални) на последната марка са създадени специално за усилване на ефекта на процедурата липомасаж с апарата 8-о поколение Endermolab на LPG System. Същата стратегия – унищожаване на наличния целулит и възпрепятстване повторната му поява – избра и Avon. Съставките са други, но не по-малко ефикасни. Зърна кафе (ускоряват обменните процеси), плод на глог (антиоксидант, подобрява вида на кожата) и мате (усилва микроциркулацията).

Съвет - слушането на подходящ саундтрак неусетно удължава тренировката с 15%. Хитът на Шакира Hips Don’t Lie например е идеален при джогинг, Billie Jean на Майкъл Джексън – за бягане, а Meet me Halfway на група Black Eyed Peas – за бърз сайклинг (групова аеробика на велотренажори)
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР