Розовата пантера III

Ще успеят ли детективите да спрат крадеца, специализирал се в присвояване на бюти артефакти?

Свобoда Сидерова 30 May 2013

дълготраен и бързосъхнещ лак Le Vernis на Chanel, бързосъхнещ лак с дълготраен блясък Dior Vernis,  дълготраен лак Vernis in Love на Lancome

Ще успеят ли детективите да спрат крадеца, специализирал се в присвояване на бюти артефакти?

По следите на вечно изчезващия диамант, наречен с ексцентричното име Розовата пантера, тръгват Gucci, Naeem, Salvatore Ferragamo, Badgley Mischka, Chado Ralph Rucci, Issa... Също като Айшвария Рай „полицайките“ под прикритие са облечени в любимия момичешки цвят за всички времена и народи. Както и на Елза Скиапарели, блондинките по душа, индийските булки и куклата Барби. (Между другото, имате ли домашно халатче и чехли с помпони в розово? А таен дневник?)
Вместо да са бдителни и да не изпускат от поглед скъпоценните си куфарчета, визажистите гледат света през розови очила. Всевъзможните варианти – от червило в сочна фуксия на Giles и John Richmond, през крещящо неонови сенки и спирала (Donna Karan) до наситенорозови сенки и руж (Jean Paul Gaultier) – ни пренасят в епохата на попмузиката от 90-те и безгрижната радост от живота, позната като joie de vivre.

Мислили ли сте някога цветът на косата ви да съответства на този на устните? Ако отговорът е „да“, вижте розовите кичури на Oscar de la Renta. За непукистките е екстремалната розова перука на Anna Sui. Luisa Beccaria избира златната среда – шал в тъмнорозово, който перфектно се връзва с устните и маникюра в същия цвят. Ruffian, който традиционно си пада по nail арта, разнообразява розовите нокти със златен релефен мотив, но само на два пръста.

Cherry in the Air. Името на лимитирания аромат на Escada говори само за себе си. Сочни нотки на вишна и малина и – внимание! – пристрастяващ акорд на маршмелоу бонбони. Гурме удоволствие, създадено, за да бъде споделяно. Пулсиращият цвят на иконичния флакон е микс от розово, емблематично за марката, и червенина на узрели плодове. Сатенената панделка загатва за лукс по типичен за марката начин. Очакват ви слънце и рози. „Прогнозата“ е на Salvador Dali. Спонтанното розово настроение с дъх на розов грейпфрут и рози, бутилирано в наситенорозовия флакон на Sun&Roses, поръчва музиката този сезон.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР