Алла осъмна с ново лице и стар годеник

Само преди 2 месеца иконата на цяла Русия Алла Пугачова, на 58 г., намекна, че вече мисли за оттегляне от сцената.

02 February 2007

Но Алла затова е голяма звезда, защото отново успя да изненада всички - в навечерието на Нова година си направи пластична операция, с която зачеркна 20 години от лицето си и получи предложение за брак от екссъпруга си Филип Киркоров.

 Рискувайки да влоши и без това разклатеното си здраве, Алла за пореден път легна под ножа на любимия си пластичен хирург Артур Рибакин в петербургската му клиника. След сърдечната операция през миналата година лекарите я предупредиха да избягва хирургичните отделения. Въпреки това тя си направи лифтинг и корекция на брадичката със силиконови импланти. В Русия сега броят коя поредна пластична операция на примадоната е това. За първи път тя се разкрасява през 1991 г със сериозна липосукция на бедрата и корема.

Първият опит едва не свършва фатално. По време на операцията я инфектират и след това лекарите по чудо спасяват живота й. Но Алла изглежда е простила гафа, защото след няколко години прави първия си лицев лифтинг. През 1996 г. - отново масивна липосукция, а година по-късно се сдобива с "холивудска" усмивка - слага си порцеланови зъби като премахва разстоянието между горните резци, нейна запазена марка. През 1998 г. следва нова корекция на лицето. През 2002 г. почитателите й регистрират поредното подмладяване.

И ето че в края на 2006 г., преродена за пореден път, Алла се яви на конкурса "Песни на годината" в любимия си минижуп. Главната интрига на сцената не бяха песните, а очакването "сдобряване" между гранддамата и нейния бивш съпруг Филип Киркоров. Двамата трябваше да направят дует на финала. Облечен в жълто сако, с букет от любимите на Алла жълти хризантеми, Филип излезе на сцената и запя с бившата си съпруга. Публиката в залата се разчувства, всички очакваха хепиенда. В края на песента Киркоров падна на колене, поднесе букета на Алла и й предложи сърцето си. Впрочем от декември двамата реално живеят под един покрив, след като Киркоров си купи апартамент в кооперацията на Алла. Двамата се развеждат през 2005 г. след 12-годишен брак. Той обаче продължава да е "нейният Киркоров", мъжът под номер 20 в живота й. И засега поне - последният.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР