Деян Колев, енергиен лечител

Не давайте любов на негативните. Те не я искат

Мариана Антонова 27 February 2013

Не давайте любов на негативните. Те не я искат

Защо трябва да познаваме аурата си? Какви са последствията от нарушаването й? Може ли да се отстранят и възможно ли е да променим цветовия й спектър и да преминем на по-високо духовно ниво? За аурата разговаряме с Деян Колев, автор на книгата „Аурата на България“ и създател на „Галактически център Сириус 2018“, където работи с ауракамера и квантов анализатор за ранна здравна диагностика. Деян Колев мечтае прегледът с ауракамера да влезе в пакета от безплатни профилактични прегледи, които държавата ни осигурява.


Господин Колев, не беше отдавна времето, когато понятието аура звучеше доста несериозно.
Но ето че се оказа реалност. Доказаха го ядрените физици, създавайки ауракамерата. Простичко е. Слагаш си ръката на определеното място на апарата и виждаш аурата и чакрите си.

Защо трябва да знам каква ми е аурата?
На графиката на ауракамерата се вижда докъде стига цветовият спектър на съответната аура, миналото, настоящето и бъдещето, как вървят космическите канали, как са разпределени чакрите и има ли нарушения в тях, колко работиш с духа, с душата или с тялото си. Отрицателните вибрации и енергийните атаки изглеждат като тъмни петна. Може още да се разбере дали имате емоционални проблеми, доколко вашата аура е съвместима с тази на партньора ви. По данните на аурата ръководители може да избират подходящи служители.

Има ли оптимално съотношение на работа с дух, душа и тяло?
Не. Зависи какво искаш да постигнеш. Ако гониш материалното, ще работиш малко с интуицията и повече с първите три чакри, където са парите, сексът, творчеството и храненето. Ако искаш да постигнеш нещо за душата, ще използваш 4 и 5 чакра на истината и любовта. Човек е като компютър, който самият той трябва да се научи да управлява. Целта на всичко, което правим, е да накараме хората да разберат, че не са само тяло и материя, а носят и душа. Да се научим да общуваме със себе си.

Какво става, ако проблемите, засечени в аурата, не се отстранят?
Те постепенно стигат до физическото тяло. Резултатът е болест, но може да бъде и срив във финансите или взаимоотношенията и т.н. Затова първо уча хората как да си изградят енергийна защита, като използвам различни техники: енергийни, рейки, специален уред. След това – как да атакуват онези, които се опитват да я разрушат. Прави се чрез визуализация на символи на светлината, като цветни сфери, лъчи и други подобни. Накрая им показвам как да се зареждат с енергия чрез рейки. Толкова е лесно да държим аурата си чиста! Има и техники, с които – ако човек иска – може да подобри цветовия спектър на аурата си.

Защо учите хората да атакуват други хора? Нали ключовата дума на новия свят, в който навлизаме, е любов?
Когато изпратим сфера или лъч на светъл човек, той усеща прилив на енергия и аурата му се разширява. Хубаво да е даваш на сродни души. Те ти връщат и става обмен на енергия и светлина, което се нарича любов. Символите на светлината действат като противозащита само срещу негативните личности. На тях не трябва да даваме любов. Няма смисъл, те не я искат.

Какви са признаците на енергийна атака?
Сърбеж, болки в гърба, стягане в главата.

Отслабва ли аурата с възрастта?
Не – ако поддържаш енергийния си баланс с техники, които съвсем не са трудни.

Нарушава ли една операция целостта на аурата?
Задължително. Все едно имаш дупка в тялото, през която влиза всичко. Затова след операция трябва да се запълни липсващото звено от аурата с кристалотерапия или с рейки енергия. Кристалотерапията, с която приключвам енергийната корекция, предлагам като бонус на клиентите.

Нарушава ли се целостта на аурата при пластичната хирургия?
По правило физическото тяло е близнак на етерното и промените, които се извършват в първото, са в противоречие с второто. Етерното тяло, което е първата ни защита, се опитва да възстанови физическото и тъй като не може, се получават тумори. Статистика доказва, че често корекцията на гърдите предизвиква рак. Така че е хубаво да разберем, че най-добро за нас е физическото тяло, с което сме се родили. Разбира се, човек е създаден да може да се самолекува. Но ние сме забравили как да го правим.

Вие сте против профилактиката с ваксини. Бихте ли посъветвали родителите да не ги слагат на децата си?
Аз не слагам на моето дете. Имам и много познати, които също не го правят. Но все пак е въпрос на личен избор.

Очаквайте характеристики на основните типове аури от книгата „Аурата на България“, Деян Колев
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР