Саундтракът на октомври

Rita Ora, J Lo, Mick Hucknall и Jake Bugg

08 October 2012

Rita Ora ORA
Вирджиния Рекърдс
Светските хроникьори настояват, че е гадже на брата на Ким Кардашиян – Роб, тя уверява, че са само приятели. В графата й с близки приятели е и Риана. Рита Ора е млада британска изпълнителка от албански произход, бивша представителка на Англия на Евровизия, скоро присъства и в журито на X-Factor. Критиката я определя като една от най-успешните певици на 2012-а. Въпреки че този й албум е дебютен, в него й партнират Will.I.Am и Кание Уест, а в първия й сингъл участва Крейг Дейвид. Чудесен е за танцуване!

J Lo Dance Again... The Hits
Вирджиния Рекърдс
Дженифър е певицата, записала музика с всеки най-успешен продуцент или рапър, появил се в последните 13 години. Dance Again събира хитовете й през това време плюс новите й сингли – дуетите с Pitbull и FloRida. Джей Ло го издава веднага след успешното си лятно турне с Енрике Иглесиас.

Mick Hucknall American Soul Орфей Мюзик
Първият солоалбум на фронтмена на Simply Red след разпадането на групата и прощалното им турне през 2010-а. American Soul е с много атмосфера, албум-пътешествие на Мик в соул жанра, събрало негови любими парчета. Песни, до една свързани със спомени дори от времето, когато 13-годишен работел като сервитьор в Working Men’s Club, преструвайки се, че е на 18.

Jake Bugg Jake Bugg Юнивърсъл Мюзик
Джейк е съвсем млад англичанин – на 18, от Нотингам. Това е дебютният му албум с негова авторска музика и текстове. Много приятен за слушане, между кънтри и повече блус и рок. Обърнете му внимание. Въпреки че свири на китара едва от 6 години, Джейк е подгрявал концерти на Ноел Галахър например.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР