Коктейл в събота вечер

Парфюмеристите застават зад бара да ни приготвят най-уханните и свежи „напитки“.

Василена Цанова 13 September 2012

Eternity Aqua на Calvin Klein

Парфюмеристите застават зад бара да ни приготвят най-уханните и свежи „напитки“. Освен обичайните съставки - мента, резенчета портокал и грейпфрут, те слагат в шейкъра една част солени морски пръски, две части слънчеви лъчи и задължително щипка любов. Консумирайте с удоволствие и без мярка.

Eternity Aqua на Calvin Klein Припичайки се край басейна, съблазнително поглеждате изпод периферията на шапката си за поредния улов на два крака от мъжки пол. През това време сладострастно отпивате от чашата, където компания си правят апетитна ябълка, кайсия и вода от краставица – ултимативно средство за разхлаждане и... съблазняване.

Eternity for Men Summer на Calvin Klein Пресъздава романтичното усещане за момента, когато слънцето среща хоризонта. Препоръчително да се „отпива“ на малки глътки, задължително в присъствието на нежния пол. На почит е плодовият вкус, поднесен под формата на сочен пъпеш. Допълващи съставки са листа от виолетка и зърна хвойна.

Cool Water Woman Pure Pacific на Davidoff Глътка, тоест пръскане, и се пренасяте сред някоя загубена и девственa тихоокеанска лагуна. Илюзията се допълва още от морскосините и тюркоазени нюанси на бутилката. Каращите да изтръпват небцето нотки на листенца от мента, гарнирани с акорди на водна теменуга и ирис, гарантират небивала свежест.

Aqua di Gio Essenza на Giorgio Armani
Благодарение на молекулата каскалон водата искри в непрестанен танц и придава неотстъпчива прохлада на горещата мъжка кожа, а есенцията от бергамот и грейпфрут подсилва усещането, че сте край морския бряг. Друга молекула – парадизон, вдъхва живот на всичко останало, без да засенчва ефекта на босилек и салвия.

Chrome Summer на Azzaro
„Някои го предпочитат пикантно“ намеква миксът от енергизиращи грейпфрут и кардамон. Изненадите около лятната интерпретация на емблематичния оригинал за мъже не свършват дотук. Докато акватичните зелени нотки предизвикват същинска приливна вълна от well-being, амбровият дървесен акорд оставя комфортна среда.

Madly на Kenzo В тон с хитовата в Аржентина фраза loca linda (красива, защото е щура) тоалетната вода е орисана да предизвика любов от първо вдишване. С вихрушката от круша, личи, жасмин и мускус се понасяте в сластно танго до сутринта, защото момичетата в Аржентина са волни като пеперуди и нямат време да скучаят.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР