Саундтракът на август

Новият албум на Maroon 5 прилича на абсолютния им успех Moves Like Jagger - направен по изпитана рецепта

19 August 2012

Maroon 5 Overexposed Юнивърсъл Мюзик
Новият албум на Maroon 5 прилича на абсолютния им успех Moves Like Jagger по изпитаната рецепта 90% „търся емоционално спасение“, 8% „липсваш ми“ и 2% „тя е толкова студена“. Солистът на групата Адам Левин го определя като най-танцувалния им албум до момента. Обложката е цветен колаж от илюстрации, вдъхновени от Пикасо и модерните cartoon художници.

Pnau Good Morning to the Sun Юнивърсъл Мюзик
В един магазин в Сидни Елтън Джон открил диск на австралийското електродуо Pnau и толкова ги харесал, че им предложил да ги менажира. Те пък му се отплащат, като модернизират неговия каталог от 70-те. Някои от кавърите са съставени от повече от шест различни песни. Освен че им оказва пълно съдействие за достъп до оригиналните си творби, това лято Елтън ще пее и на една сцена с Ник Литълмор и Питър Майерс в Ибиса.

Jennifer Lopez Dance Again... The Hits Вирджиния Рекърдс
В средата на юли започна съвместното турне на Джей Ло и Енрике Иглесиас в САЩ, а малко след това на пазара вече е първата компилация с най-големите хитове на латинодивата от 1999-а досега заедно с най-новите Goin’ In в дует с Flo Rida и Dance Again - с Pitbull. Специалното делукс издание включва DVD с видеоклиповете на песните и синглите Аll I Have, Que Hiciste и Let’s Get Loud.

Putumayo Arabic Beat Орфей Мюзик
Това предложение на Putumayo събира сравнително непознати за Запада артисти и създатели на песни, които формират музиката на региона от Средния изток до Северна Африка. Сред тях има крайни бохеми, текстописци мечтатели, танцьори на бели денс и R&B певци, които пеят за любов, за трудностите на имиграцията и желанието за свобода.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР