Модни съкровища търсят своите притежатели

Докато пазарувате в любимите си магазини, търсете стоките със специалните Fashion Pirates етикети

05 August 2012

В най-горещите дни на лятото Сердика Център ще бъде изкусителен оазис за младите почитатели на модата. През месец август в понеделник, вторник и сряда от 15:00 до 19:00 ч. желаещите могат да се включат в лятната игра Fashion Pirates и да спечелят атрактивни тоалети от Young Fashion колекциите на магазини в Сердика Център.
За да спечелят награда, участниците трябва да бъдат много наблюдателни и да имат силно развит „моден” нюх, който ще ги насочи към скритите в магазините тоалети. Опитен стилист ще се погрижи за това всички „модни съкровища” да бъдат съобразени с най-актуалните трендове за сезона. Условието е наистина лесно – докато пазаруват в любимите си магазини, посетителите трябва да открият стоките, маркирани със специалните Fashion Pirates етикети и да следват стъпките, указани върху тях за получаване на наградата. Ако редовно следят Facebook страницата на Сердика Център, желаещите да се включат в играта, ще открият там насочващи детайли за това къде се крие следващата „модна находка”.
Тематичен “Fashion Pirates” фото кът ще очаква всички, които искат да покажат новите си покупки и да се забавляват.
Ако не успеят да открият Съкровището на деня, хората които са пазарували от Young Fashion колекциите на магазините в Сердика Център на стойност 50 или повече лева в рамките на един ден, могат да участват в лотария, за да спечелят цял сандък с модни съкровища.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР