Саундтракът на юли

Новият сингъл на Рут Колева Moving Forwаrd от втория й албум се завъртя по европейските радиостанции.

16 July 2012

Гласовете им чуваме
Новият сингъл на Рут Колева Moving Forwаrd от втория й албум, който ще излезе през есента, се завъртя по европейските радиостанции. Видеото е заснето в порутена сграда на улица Раковски в София. За последните 16 месеца Рут има 160 участия.

SADE Bring Me Home - Live 2011 Вирджиния Рекърдс
Облечена елегантно в черните си тесни тоалети, със зашеметяващо високи обувки и идеално опъната назад коса, 53-годишната вечно красива Шаде изпълнява 22 от най-големите си хитове на сцената на лондонската зала O2 Аrenа. Kонцертът е от турнето й през 2010-2011 г., част от което беше и България. В диска има и 20-минутен документален филм с ексклузивни кадри от гримьорната и интервюта с екипа. Във формат CD/DVD и BluRay.

ROCK OF AGES Вирджиния Рекърдс
Саундтрак на взривяващия музикален филм с малко наивен сюжет, адаптация на големия бродуейски мюзикъл. Том Круз, Алек Болдуин, Катрин Зита-Джоунс, Мери Джей Блайдж и още големи холивудски актьори пеят титанични рок парчета на Guns ‘n’ Roses, Def Leppard, Journey, Bon Jovi, Poison, Twisted Sister, Foreigner, Whitesnake. Специално за саундтрака са създадени уникални миксове от различните хитове.

Bluegrass
Орфей Мюзик
Блуграс е вид кънтри музика от Апалачите. Смесва английски, шотландски, ирландски и уелски традиционни мелодии с влияния от афро-американски мотиви и джаз елементи. Колекцията на Putumayo представя много от най-известните артисти в жанра наред с някои вълнуващи нови имена.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР