Деним

и изкуството  да се поддържа  мотоциклет

24 June 2012

и изкуството  да се поддържа  мотоциклет

фотограф георги марков
криейтив георги манов
стилист лили гергишанова
грим зоран
коса милен иванов за арлет
модели алескандрина, християна  и витан, ивет фешън
ТВОЯТ КОМЕНТАР