Тен по поръчка

Донатела Версаче твърди, че загарът ни прави по-красиви. Не споря, само дето ни състарява

Свобoда Сидерова 14 June 2012

Донатела Версаче твърди, че загарът ни прави по-красиви. Не споря, само дето ни състарява. Дерматолозите са категорични: никакъв солариум, а излагане на слънце само със SPF. Хубавото е, че бронзиращите средства като алтернатива на тена все още никой не е отменял. Освен на секси ефекта и аромата на какво още да обърнете внимание:


красива, а не опърлена от слънцето кожа
Clarins например комбинира минерални пигменти с минерални екрани - нещо от съществено значение за чувствителната кожа. Бронзиращото дуо може да се похвали още с хидратиращи микропачове и със защита срещу замърсяване (бял чай) и свободни радикали (червена боровинка и витамин Е). Освен с минерализирана вода Dior обогати пудрата си с активиращ  микроциркулацията екстракт от портокал.  
в тренда
Марките съобразиха текстурата на продуктите си с актуалния при дрехите принт. Пудрата-желе на Estee Lauder радва окото с вълни, напомнящи блестящия пясък на остров Капри. Сияйният завършек, дело на три различни формули – течна, желеобразна и пудрена, също си го бива. Логото nude, гравирано с характерната шарка канаж, краси пудрата на на Dior. Отличителна черта на пудрата на Guerlain е монограмът на къщата. За животинската окраска на Wild Instinct L’Oreal използва нов процес на лазерно пресъздаване на отпечатъци. M.A.C облече бронзиращата си пудра Hey, Sailor! в стилна моряшка униформа на райета.
усещане за well-being
Кръстосвайки противоположности - сухо олио с автобронзант, - Dior достига нови сетивни висоти. Хибридът се топи на кожата, осигурявайки лекота при нанасяне и тен като от слънчева баня. Друг плюс е повдигане на настроението благодарение на растителен екстракт, стимулиращ синтеза на бета-ендорфини, познати като молекули на щастието. Създавайки автентичен тен, автобронзантът на La Prairie доставя минерализирана влага на кожата, като я успокоява и омекотява.  
отвъд бронзирането
Lancaster хвърли бомба, създавайки регулируем тен без... автобронзираща съставка. Тайната са сфери, които при контакт с кожата освобождават пигменти. Уникална технология коригира нюанса в зависимост от дебелината на слоя. Двете емулсии за лице и двата флуида за крака за всеки фототип кожа не само се измиват с вода, но и съдържат активиращ синтеза на меланин комплекс. Това означава, че след разходката по бул. Витоша ще се сдобиете с тен като от Карибите.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР