Силни усещания

Без съмнение, колкото и да е възпитан и цивилизован мъжът, в него се крие див звяр.

12 June 2012

A*Men Pure Shot на Thierry Mugler

Търсите силни усещания. Ще ги откриете в A*Men Pure Shot на Thierry Mugler. Още с първото вдишване вледеняваща мента и хвойна придават ускорение. Акорд на бял пипер покачва адреналина. Нотки на секвоя и пачули подсказват, че няма предел на възможностите. Както на рекламното лице - спринтьора Оскар Писториус е без долни крайници.

Оазис в пустиня. Ромоленето на вода се смесва със звука от палми, полюшвани от вятъра. Мираж? По-скоро магична хладнина, която L`Eau d`Issey Pour Homme на Issey Miyake излъчва. С изненадващ баланс оригиналните нотки на мандарина и юзу прегръщат новите на кардамон и градински чай, докато бавно притихват върху ложе от амбър и ветивер.

Успехът в спорта не е случайност, а психическа подготовка, изискваща концентрация и самоконтрол. Последният е безсилен пред Boss Bottled Sport на Hugo Boss. Докато връхлитащата цитрусова експлозия изостря сетивата, ключовият акорд - лавандула и кардамон, подчертани от деликатен воал от алдехиди, гарантира hi-tech усещане. Кой би могъл да устои?

В ароматната щафета в чест на летните олимпийски игри се включи и Kenzo Homme Sport. Спонтанното дуо от мента и цитруси намеква, че спортът се асоциира с удоволствие и хазарт, а не с изтощителни тренировки. Единственото му „слабо“ място е високият залог с дъх на джинджифил и дървесни нотки. Позволено е, все пак You Are The Champions.

Идеята на Only the Brave Tattoo на Diesel – „подпис“ върху тялото, е повече от занимателна. Артистичното изразяване в случая е с дъх на ябълка „грени смит“, градински чай, черен пипер, тамян и тютюн. Определено татуто превръща  изповядваните убеждения - бунтарство, смелост и себеутвърждаване, не само в  синоними на успеха, но и в профил във Facebooк.

Мирис на нероли, цитруси, портокалови цветчета, лавандула, розмарин, еспресо, горещи фокачи от местната пекарна и солен морски бриз. Това не са впечатления от Портофино, курортен град на Италианската Ривиера, а съдържанието на Neroli Portofino на Tom Ford. Част от колекцията Private Blend, унисекс ароматът омагьосва с изтънчеността си.

С Guerlain Homme L`Eau Boisee може да посетите Индия и да се потопите в екзотична атмосфера край някой водопад. Преплитайки се с нотки на лайм, мента, ром и бял мускус, дървесният акорд на особен вид ветивер, който расте само там, ви кара да завиете от желание. Без съмнение, колкото и да е възпитан и цивилизован мъжът, в него се крие див звяр.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР