Пролетни ухания

Новите аромати предлагат нов прочит на женствеността

20 May 2012

Аби Лий Кершоу, рекламно лице на Flora by Gucci Garden

Flower Tag EDP на Kenzo
Внимание: по-наситената парфюмна вода, продължение на любовната история между мака и изкуството, е изгарящо страстна. За което свидетелства желанието да грабнете спрей и да нарисувате борбеното цвете по градските стените, съчетавайки природата с градската култура. Плодовият връх, подсилен с ревен, добавя колорит на графитите в черно на червен фон. Намекът за гардения обогатява флоралното сърце от жасмин и божур. Екстравагантната гурме база от пралина, ванилия и мускус дразни небцето и... въображението.

For Her Eau Delicate EDT на Narciso Rodriguez
Завоалираната чувственост в аромата предлага нов прочит на женствеността, която се крие в сърцето от бял мускус. Допълнено от изящен хор на смокиня, османтус, пачули и амберлин, то предизвиква меки и нежни вълшебни усещания, които не само отекват в безкрайна енергия и мистерия, но и ви позволяват да заповядвате и да властвате. В резултат красноречивата трансформация на оригинала деликатно се разкрива и трайно обгръща тялото със завладяваща елегантност и премерено спокойствие.

Flora by Gucci Garden

Благодарение на неизчерпаемата фантазия на Фрида Джанини може да се сблъскате с проблем: кой от трите аромата от колекцията да изберете. Всеки един от тях е посветен на цвете от шарката на легендарния шал на Gucci, създаден за принцеса Грейс Монакска от илюстратора Виторио Акорнеро. Освен препратката към архива на модната къща стилна заигравка има и при прилагателните в името, започващи с буквата G в чест на логото. Съдете сами: Gracious (милостива), Glamorous (гламурна), Gorgeous (великолепна). Свежата увертюра от листа на виолетка и праскова в Gracious Tuberose е омекотена от копринена тубероза. Кедър и лабданум усилват впечатлението за изтънчена елегантност. Бляскава прелюдия от горски плодове и круша в Gorgeous Gardenia дава път на пищна гардения и червен жасмин, положени върху ложе от кафява захар и пачули. Glamorous Magnolia пленява с бликаща на талази женственост. Поразителната жизненост на фрезия и зелени листа отстъпва на кадифения акорд на божур и магнолия. Сантал, мускус и топъл шоколад пристрастяват. Спокойно може да си подарите букет от трите „цветя“, изразявайки своята индивидуалност. Точно какъвто е и замисълът на Фрида Джанини.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР