Малката цветна чанта

Обект на вдъхновение

Кристина Симидчийска 28 March 2012

модел на Анселм Рейли за Dior

Anselm Reyle for Dior
Пълна свобода на действие от модна къща Dior получи известният берлински художник Анселм Рейли в създаването на лимитирана колекция чанти и аксесоари. Резултатът е: смели цветове, кожа с метален блясък и флуоресцентен камуфлажен принт добавят нотка лудост и градски шик на уж традиционните модели обувки, чанти и шалове. „Най-много ми хареса работата над дизайна на чантата Lady Dior - коментира Рейли. - Като цяло голяма част от колекцията се базира на класическите за модната къща ескизи, които леко преобразувах, като добавих собственото си творческо виждане.“

Mary Katrantzou for Longchamp
Само за няколко сезона дизайнерката с гръцки произход Мери Катранзу бързо набра популярност сред модната критика с необичайните конструкции и запомнящи се оригинални принтове на моделите си. А тази пролет фантастичните й щампи ще привличат и от лимитираната колекция аксесоари, която Мери създаде специално за френската модна марка Longchamp.

Miu Miu
Италианският бранд Miu Miu помаха за сбогом на зимата с ексклузивна колекция миничанти. Тя включва 46 съвършено различни продукта, изработени ръчно и превърнати в малки бижута. В създаването им са използвани повече от 17 комбинации на материали и 12 различни техники. И това не е всичко: продажбата на чантите е стриктно разпределена в четирите модни столици (точно както бе организирано и представянето им) и от марката гарантираха липса на повторяемост.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР