Ще се женят, няма да се женят

Прогнози за едни от най-коментираните звездни двойки

Деяна Ангелова 20 February 2012

Голяма драма: Ким Кардашиян се развежда 72 дни след като се омъжи. А американските медии още пишеха
за пищната й сватба. Голяма изненада: 85-годишната херцогиня на Алба все пак сключи брак с бедния и доста по-млад чиновник Алфонсо. Напук на шестте си деца, които се притесняваха за многомилионното си наследство и години наред се противопоставяха. Нищо сигурно няма, когато става въпрос за вричане във вечна вярност. Но пък не пречи да опитаме късмета си с прогнози за едни от най-коментираните звездни двойки.


60% шанс
Дженифър Анистън и Джъстин Теру

Медиите все я омъжват, а тя все повтаря, че няма да се омъжва. Но след като Джъстин получи благословията и на тати Джон, нещата изглеждат сериозни. Пък и двамата са толкова влюбени, че започнаха дори да се обличат еднакво. „Всички искат да ме видят омъжена, с две деца, бъркаща супи в кухнята. Някой ден и това ще стане“, заяви Анистън. Ние обаче добре помним колко несполучливи връзки имаше тя след раздялата с Пит. И заради лошо кредитно минало сме склонни да заложим по-скоро на 60% вероятност двамата да си кажат „да“. А какви всенародни веселби ще настанат тогава...

45% шанс
Елизабет Хърли и Шейн Уорн

През юни месец миналата година Хърли се разведе с предния си съпруг Анур Наяр. И три месеца по-късно заяви, че отново ще сключва брак. Този път за бившия състезател по крикет Шейн Уорн. Не ни е много ясно с какво си изкарва прехраната австралиецът. Но пък под благо-творното влияние на Хърли и нейните милиони успя да се превърне от брадясал, непохватен мачо в лъскав метросексуален екземпляр. Да, двамата са сгодени, но дали ще се стигне до сватба е друг въпрос. Ние залагаме на „по-скоро не“. Цялата история ни прилича повече на Хърли и новия й домашен любимец, отколкото на любов от пръв поглед.

0,1% шанс
Джордж Клуни и Стейси Киблър

Да, знаем, че са заедно отскоро. Знаем и за ергенската завера на Клуни. Но ако има жена, която е в състояние да сложи хомота на този заклет ерген, то може би това е именно тя – Стейси Киблър. Самият Клуни го каза: „Не смея да й се противопоставям. Да не говорим за по-сериозен сблъсък.“ Все пак е бивша състезателка по кеч. Носи й се славата на мъжко момиче. Ако Стейси поиска брак, до кой ли рунд ще издържи Клуни, преди да се предаде с нокаут.

80% шанс
Брад Пит и Анджелина Джоли

Откакто са заедно, все ги чакаме. А те, вместо да мислят за сватбена рокля и пищна церемония, правят бебета и осиновяват сирачета. Засега шест им стигат, но знае ли човек. Именно децата им напоследък ги притискали да сключат брак. Но ако евентуално го сторят, няма да е заради тях. Истината е, че едно перфектно семейство като тяхното се нуждае от перфектен PR за перфектен имидж. Сватба ще има, сигурно тайна скромна церемония. И сме повече от сигурни, че ще се случи тогава, когато семейство Бранджелина има нужда да понапудри ореола си.

99% шанс
Бритни Спиърс  и Джейсън Трауик

Само ако тати разреши. Той забрани на Бритни секса по време на турнето Femme Fetale, не й разрешава да има мобилен телефон, разпорежда се с парите й като временен попечител. За щастие одобрява връзката на певицата с мениджъра й Джейсън Трауик. Даже ги видяхме голи под душа в новото й видео Criminal. От месеци четем как Джейсън избирал годежен пръстен и накрая й предложи. А под благотворното му влияние Бритни напоследък е толкова примерна, че даже стана скучна. Затова и нашата прогноза е категорична – сватба ще има, чакаме тати Джеймс да каже кога.

20% шанс
Мадона и Брахим Зайбат

Ако трябваше да прогнозираме преди две години, едва ли бихме заложили дори на сериозна връзка. По-скоро бихме казали, че 53-годишната Мадона си е намерила нова играчка в лицето на 24-годишен танцьор. Да, но двамата са заедно от септември 2010. Ако беше само секс, би трябвало вече да са си омръзнали. Брахим е част от семейните ваканции с децата, от спокойните вечери вкъщи и забавленията по клубовете. Дали пък баба Мадона не е влюбена? Дотолкова, че да се омъжи пак...
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР