Съпругата на Харви Уайнстийн го напусна

Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу също се оплакаха, че са били жертва на сексуален тормоз от страна на кинопродуцента

eva.bg 11 October 2017

Харви Уейнстейн и съпругата му Джорджина Чапман

Снимка: getty images/guliver

Само пет дни след като заяви, че застава сто процента зад съпруга си Харви Уайнстийн и не вярва на обвиненията, че е тормозил сексуално холивудски звезди и е изнасилил италианската актриса Азия Ардженто и Лусия Еванс, сега Джорджина Чапман заяви, че е отвратена от него и го напуска.

Сърцето ми се къса заради всички тези жени, които са понесли огромна болка заради непростимите му действия. Избрах да напусна съпруга си. В момента основен приоритет са грижите за малките ни деца“, каза в официално изявление 41-годишната Джорджина. Тя и 65-годишният Харви Уайнстийн се запознаха през 2003, сключиха брак четири години по-късно, а в момента имат две деца, които са на седем и на четири години.

Междувременно броят на актрисите, които признават публично за сексуални посегателства и тормоз от страна на топ продуцента, се увеличава с всеки изминал ден. Анджелина Джоли и Гуинет Полтроу, Розана Аркет и Мира Сорвино също признаха, че са получавали неприлични предложения и отношение от страна на Харви Уайнстийн. В края на миналата седмица той пък бе уволнен от борда но собствената си продуцентска фирма Weinstein Co, която преди години създаде с брат си Боб. В момента бил заминал за частна клиника в Европа, където щял да се лекува от пристрастеност към секса.

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР