Анджелина Джоли за Брад Пит и диагнозата парализа на Бел

42-годишната актриса краси корицата на Vanity Fair. В интервюто тя коментира развода с Брад Пит и здравословните проблеми

eva.bg 27 July 2017

Снимка: Vanity Fair

Анджелина Джоли даде първото си голямо интервю след развода с Брад Пит. 42-годишната актриса краси корицата на Vanity Fair, а в материала разкрива, че изминалата година наистина е била „най-трудната в живота й“.

Освен раздялата с Брад Пит тя разкрива, че е имала и сериозни здравословни проблеми. Получила е парализа на Бел, което е внезапна слабост и парализа на едната страна на лицето поради увреждане на лицевия нерв. В следствие на това едната половина от лицето й е увиснала. Тя успяла да се излекува – най-вече благодарение на акупунктурата. В материала обаче не разкрива каква е причината, довела до увреждането на лицевия нерв. „Не знам дали е менопаузата или фактът, че беше най-трудната година в живота ми. Понякога жените в семейството поставят себе на последно място... докато накрая това не се отрази върху здравето им“, казва Джоли в интервюто.

Относно раздялата с Пит тя споделя, че нещата станали наистина много зле през лятото на миналата година. „Беше наистина трудно“, споделя тя, без обаче да навлиза в детайли. От интервюто на Брад Пит за GQ преди няколко месеца обаче разбрахме, че е имал сериозни проблеми с алкохола и пое вината за раздялата им. Попитана дали интервюто му тогава е било изненада за нея, тя кратко отговаря: „не“.

Това беше най-тежкият период за всички ни. Все още се лекуваме от това, което доведе до развода. Не се лекуваме от самия развод, а от някои неща в живота. Сега сякаш отново подаваме глави, за да поемем въздух. Продължаваме да държим един на друг, да държим на семейството ни и двамата работим в името на една и съща цел“, казва още Джоли.

Тя обаче се старае да не показва пред децата колко й е тежко. „Докато растях, много се притеснявах за майка си, затова не искам децата ми да се притесняват за мен. Аз съм на мнение, че е важно да плачеш под душа, а не пред тях. Те трябва да знаят, че всичко ще е наред, дори когато ти самата не си сигурна, че ще е така“, споделя е в интервюто Джоли. Тя засне и впечатляваща фотосесия за Vanity Fair, която може да видите в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР