Развеждат се

Анджелина Джоли подаде молба за развод. Брад Пит изневерявал с Марион Котияр

eva.bg 20 September 2016

Снимка: getty images/guliver

Нещата между тях изглеждаха перфектни, но очевидно зад усмивките и привидно идиличните отношения са се криели много проблеми. Западните медии разкриват, че в понеделник Анджелина Джоли е подала молба за развод с Брад Пит.

Двамата са заедно от 2004 година, но сключиха брак през 2014. Според източници на медиите, актрисата е поискала пълно попечителство над шестте им деца. Като причина за развода тя сочи „непреодолими различия“, а част от тях се оказват злоупотребата с трева и алкохол на Брад Пит, методите му на възпитание на децата, на които тя остро се противопоставяла и наистина я притеснявали, както и проблемите му с гнева.

Според анонимни източници на медиите проблемите при тях започнали почти веднага, след като сключили брак. Джоли обаче се решила на крайната стъпка след като наела частен детектив, който потвърдил подозренията, че Брад Пит й изневерява. Според Page Six актьорът изневерявал с френската актриса Марион Котияр докато снимали филма Allied. Котияр има четиригодишен син от Гийом Кане, с когото пък са заедно от 2007 година. Близки до нея заявиха пред медиите, че тя не би направила подобно нещо и не бива да бъде въвличана или винена за случилото се.

По време на развода Джоли ще бъде представлявана от адвокатката, която защитаваше и интересите на Джони Деп по време на развода му с Амбър Хърд. Анджелина не иска издръжка от Брад Пит, но със сигурност двамата ще имат доста дискусии относно подялбата на имуществото и финансите, които възлизат на 400 милиона долара. Актрисата е посочила 15 септември като датата, на която с Пит са се разделили. Двамата всъщност не са засичани и снимани заедно от месеци, а последното официално събитие, на което бяха заедно, бе през ноември миналата година за премиерата на филма им By The Sea.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР