Десерт с кестени

Бързо и лесно

Диана Шингарова 10 January 2014

800 г кестени, 1 л прясно мляко, 300 г захар, 1 пакетче ванилия, 300 мл прясна сметана, 10 г какао на прах. Поставете обелените кестени, млякото и захарта в съд 2,2 л на Zepter. След като заври, гответе на среден огън. Варете около 20-25 минути, докато кестените омекнат. Ако е необходимо, отцедете от млякото. Смачкайте кестените с преса или пасатор. Разпределете ги в чаши за шампанско или купички „Барон“ на Zepter. Разбийте сметаната и ваниловата есенция. Залейте пюрето от кестени с разбитата сметана и десертът Monte Bianco е готов. Охладете го и поръсете с какао преди да сервирате.
ккал 1074, протеини 14, мазнини 42, въглехидрати 172

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР