СПИСАНИЕ EVA Брой 287 / Май 2023

Брой 287 / Май 2023

Теодора Духовникова и нейното лице, силует и маниер, в които има много от иконите на киното, прави разказа на майската корица звезден в най-истинския смисъл на тази дума. В момента, когато Негово лазурно величество Кан за пореден път развива филмови ленти и звездни сюжети, ние търсим повече светлина в личната история на една от най-красивите и харизматични български актриси. Дори и само веднъж да сте я гледали в пиеса или филм, със сигурност ще си представяте как звучи онзи характерен, чувствен глас, докато отговаря на въпросите на Лили Илиева. Още историята, с която започва интервюто, обещава, че ще последва нещо камерно, емоционално и мъдро, и се помни.

Около Мариан Кюрпанов, един от най-успешните наши модели и мъж на корицата на ЕVA, има доста новини, които няма как да не са добри, след като самият той казва, че е хубаво да превръщаш живота си в мечта във всеки момент. Да прочетеш за тях е също толкова приятно, колкото и да гледаш снимките му. Крис Прат пък едва ли някога си е мечтал, че ще се влюби в дъщерята на Арнолд Шварценегер, и то в църква, но ето че се е случило, а историята му ни кара да гледаме към обратите на съдбата от светлата страна.

Смела ли е била Талита Гети, кралицата хипарка от Маракеш? Ирина Иванова не търси отговор на този въпрос, но разказва така, че оставаш без дъх. Едно завръщането в Бейрут, като пътуване към себе си, ни връща истинския смисъл от горещия тренд за прехвърляне на хиляди километри.

 

АБОНАМЕНТ

Ако се абонирате за 12 месеца, получавате два броя безплатно.