СПИСАНИЕ EVA Брой 281 / Октомври 2022

Брой 281 / Октомври 2022

Най-голямата ми дъщеря Теди си мисли, че да си известен е най-готиното, което някой някога може да бъде!!!“споделя Роби Уилямс ексклузивно за EVA. - Няма как да й обясня, че най-хубавото е да си креативен и да успяваш това, което създаваш, да те кара да се чувстваш невероятно добре. Каквото и да кажа, тя иска да създава, да пише текстове, да пее мелодии, да танцува, да прави песни и шоу. И аз на нейните години се чувствах така. Бях сигурен, че съществува златно място, където живеят легендите, където си важен и обичан. После реалността се оказва различна."

Звездата на корицата на октомврийския брой на сп. EVA, артистът с ненадминат рекорд от 17 награди „Брит“, 8 “Echo” и 2 номинации за „Грами“ споделя пред Лилия Илиева за чувството си за изолираност, за силната си самокритичност и невъзможността да се зарадва на всичко, което има и е постигнал. В същото време говори за огромното щастие да бъде татко и радостта да бъде със семейството си по време на пандемията. Повод за разговора ни е „Хикс Хикс Ви“, както Роби Уилямс сам нарича новия ситринайсети в соловата му кариера албум. „ХХV“ ена българския пазар от Sony Music/Виржиния Рекърдс и включва най-ярките му хитовев нов аранжимент и три нови песни. ХХV е записан с холандския джаз и поп оркестър Metropole Orkest. Европейското турне на британския артист започна още през лятото и ще продължи и следващата 2023 г. в Европа, Великобритания и Австралия.

От EVA сме истински щастливи, че артистът със 75 милиона продадени албума в цял свят, рекорд в Книгата на Гинес за 1,6 милиона билета, продадени за концерт в рамките на един ден исъс звезда в Британската алея на славата ни предпочита за свой партньор за втори път с ексклузивно и много лично интервю.

В броя оставаме на английска вълна с репортажа на Васил Христов от Лондон за двореца Хемптън Корт, в който се съхраняват дрехи на крале и кралици, някои от тях вече на половин хилядолетие. И ви оставяме да се насладите на дълбокото, женско, нежно, емоционално интервю с Белослава, която има много поводи да бъде доволна от 2022 година.

АБОНАМЕНТ

Ако се абонирате за 12 месеца, получавате два броя безплатно.