СПИСАНИЕ EVA Брой 274 / Февруари 2022

Брой 274 / Февруари 2022

Точно преди 10 години – през февруари 2012 г. – журналистката Десислава Стоянова и актьорът Александър Кадиев дебютират като водещи на предаването „Преди обед“ по bTV и оттогава имат около 2000 ефира рамо до рамо, което означава 5000 часа заедно на екран. На фона на тоталното разделение, което цари в обществото ни, 10 години заедно звучи като истински подвиг.

Познават се толкова добре! Приемат се каквито са, а са наистина много различни. Не замазват и не крият различията си обаче. В отношенията помежду им не съществуват сладникави пози, нито фалшива близост, нито каквато и да е форма на куртоазия. Не го играят и „partners in crime“, не флиртуват с имиджа си на телевизионни звезди. Какво каза всеки един от тях зад гърба на другия? Предстои да прочетете във февруарския брой на EVA, който е с две корици - черно-бяла и цветна.

В него ще се срещнете и с художничката и пърформънс артист Ода Жон и дървото на живота, което тя посади в парижката галерия „Темплон“, с актьора Стенли Тучи и неговата „автобиография с рецепти“, с уроците по бизнес за милиони на Наталия Кобилкина, с Деян Донков и неговия опит за „Нирвана“, със секссимвола на съседна Турция Джан Яман, познат у нас от сериала „Свободен дух“, с невероятната Кейт Уинслет и историята на живота й. Каним ви на пътешествие из магичния свят на Древен Египет с египтоложката Деница Такева-Германова, както и из лабиринтите на историческия ГУМ Москва. Заповядайте, за да се забавляваме заедно!

 

АБОНАМЕНТ

Ако се абонирате за 12 месеца, получавате два броя безплатно.