СПИСАНИЕ EVA Брой 269 / Юли 2021

Брой 269 / Юли 2021

От корицата на летния ни брой оперната прима Соня Йончева ни зарежда със свежо настроение преди големия си софийски концерт с Пласидо Доминго.

Соня Йончева обича да се връща в България. Миналата година изнесе концерт в Античния театър в Пловдив, сега подготвя представянето на новия си албум Rebirth на площада пред „Александър Невски“. На 31 август тя ще пее заедно с Пласидо Доминго, дирижирана от маестро Найден Тодоров (директор на Софийска филхармония) и под акомпанимента на Софийската филхармония. На вълшебната вечер ще се насладят 5000 души. Работната й програма е запълнена с ангажименти до ноември следващата година в Ла Скала, оперните театри в Мадрид, Барселона, Баден-Баден, Тулуза, Монпелие, Берлин, Брюксел, Атина, Любляна, Виена, Париж, Цюрих, Хамбург и „Метрополитън“ в Ню Йорк. А ние я намерихме да репетира „Сибир“ във Флоренция, придружена от семейството си, разбира се.

Соня през смях и с обич ни разказа за страшните шеги на мъжа си, които синът им Матео повтаря, за двегодишната си дъщеря София, която много прилича на майка си. Че има идеи да се занимава с кино и за срещата й с Джеймс Камерън ни загатна авторът на филма за българската прима Георги Тошев.

От прекрасния ни летен брой ще усетите сладкия солен вкус на морето, шума на партитата, свободата на дългочаканата ваканция, радостта от живота. Заредили сме страниците между кориците с толкова много емоции и интересни истории, че да ви стигнат за юли и август. Наши герои са Джоди Фостър, базираната в Париж фотографка Елина Кешишева, заклетият рокаджия и радиоводещ Васил Върбанов, Рон Мос от "Дързост и красота", певицата Бет Харт. Тенденциите в модата ни разказва творческият тандем Слав и Хубен в най-хубавата фотосесия на Диляна Попова досега, сесия на световно ниво.

Да изпием лятото заедно и до дъно!

 

АБОНАМЕНТ

Ако се абонирате за 12 месеца, получавате два броя безплатно.