СПИСАНИЕ EVA Брой 268 / Юни 2021

Брой 268 / Юни 2021

Равносметката на Теа&Наум за последните две години и половина - собствен прогресиращ youtube канал с около110 000 абоната, над 100 качени видеа, направени по всички световни стандарти на влогърската практика, ново прекрасно жилище и... съвсем на първо място - една Амая, която вече е на цяла година и половина. Тандемът Теа Минкова и Наум Шопов работи на пълни обороти - и като двойка, и като семейство, и като бизнес партньорство, ще се уверите сами.

Неделя е, а часът е малко след 21. Двамата са приспали Амая, после са си приготвили бърза вечеря и сега сядат на чаша вино – да, една, обща чаша вино. Партньори в житейския екшън, романтична двойка в любовния филм, съдружници в най-безценния си проект, наречен „семейство“ , родителско тяло на Амая, бизнес тандем. За първата целувка, всъщност „челувка“, с незабравим аромат на дюнер, кея във Варна, който си е само техен, как Наум открадна Теа, защо никога не си подаряват дрехи и въобще - кое ги прави двойката, която са -  Наум Шопов и Теа Минкова разказват в юнския брой на EVA.

Ето какво още ще намерите в него: интервю с магнетичната и неповторима Цветана Манева, историите на Матю Макконъхи и Елтън Джон, размисли на два гласа за даровете на данайците и защо романтичните мъже хич не са цвете, приказната вила на Кристиан Де Сика, актьор и шоумен, син на великия италиански кинорежисьор Виторио Де Сика, намираща се на остров Капри, коктейли за едно още по-синьо и по-красиво лято... Лято, което вече е на прага ни.

ЕVA през юни идва при вас с две великолепни корици, дело на Слав Анастасов и Хубен Хубенов. Ей така, за разкош!

 

АБОНАМЕНТ

Ако се абонирате за 12 месеца, получавате два броя безплатно.