СПИСАНИЕ EVA Брой 264 / Февруари 2021

Брой 264 / Февруари 2021

Ето как изглежда любовта. Като химията в целувката на корицата на февруарския брой на EVA, като доверието и усещането за другия през затворени очи, като осезаемото желание между Радина и Деян, като усещането за взаимно допълване помежду им. Те са една от най-харизматичните, красиви и разпознаваеми двойки у нас, виждали сме и бурите, и нежността помежду им, следили сме ги със затаен дъх на сцената, радвали сме се на появата на първото им дете, сега стискаме палци за второто, което очакват съвсем скоро.

Този месец гостуваме в тяхната мансарда. И до огъня на камината, който по мъжки поддържа Деян, в искриците на отражението му в усмивката на Радина, видяхме, че в тази мансарда бляновете стават реалност.

Преди десет години Деян се появи за първи път на корица на EVA и целуваше отражението си в огледало. В новия брой в прекрасната фотосесия на Хубен и Слав той целува по-красивата си половинка - Радина. И любовта им е на next level.

Богатство от теми, мода, хумор, впечатляващи снимки – февруарският брой на EVA ще ви изненада и с  нова елегантна графика, така че четенето му да бъде истинско преживяване за сетивата. Бъдете с нас!

АБОНАМЕНТ

Ако се абонирате за 12 месеца, получавате два броя безплатно.