СПИСАНИЕ EVA Брой 263 / Декември 2020

Брой 263 / Декември 2020

Какво по-подходящо време от навечерието на Коледа да ви разкажем една приказка. Разбира се, тя е за пораснали момичета, здраво стъпили на земята и все пак с глава в облаците. Главната героиня в нея среща съдбата си още като съвсем малко момиченце, което баща му завежда на корта. На 3 тя получава първата си ракета, а тази година ни подари няколко къса чиста радост с връщането си в големите тенис турнири. Името й е Цветана Пиронкова и в интервюто си за EVA тя разказва за щастливите си мигове като майка, за уроците от сблъсъците си с големите в тениса – сестрите Уилямс, за дървените купи, които дядо й връчвал на учредения от него турнир на една родопска поляна, за страстта си към модата, която се материализира в собствена марка спортни облекла, за екотенденциите на корта, за това как се посреща Нова година в самолет на път за поредния турнир и кой я снима за профила й в Инстаграм.

В нашата история има място за още интересни, известни или вървящи към върха хора. Михаил Билалов в съпровод на острото си чувство за хумор, Орлин Павлов с едно неочаквано признание, Владимир Карамазов като фотограф, Ума Търман като холивудска дива и Наталия Кобилкина като новодомка в Лондон са част от специалната ни празнична компания, с която искаме да изпратим тази толкова сложна 2020 година и да посрещнем с надежда новата. А надеждата идва и с блясъка на подаръците, които ще открием под елхата, в чорапа над камината и най-вече в сърцата, нашите и на хората, които обичаме.

Броят, който съвсем скоро ще държите в ръцете си, е специален, не само защото ще се разпространява и през януари, но защото подготвихме за вас допълнително четиво – книжката EVA business, в която представяме историята на няколко вдъхновяващи жени, не само като позиции, заемани от тях по стълбичката на успеха, а като опит и честност по нелекия път на живота.

Екипът на EVA ви пожелава здраве, топлина, равновесие между ин и ян, и страст като тази, с която Цвети Пиронкова излиза на корта. Защото само със страст си струва да се живее. Продължаваме напред с приказката, нали?

АБОНАМЕНТ

Ако се абонирате за 12 месеца, получавате два броя безплатно.