СПИСАНИЕ EVA Брой 240 / Ноември 2018

Брой 240 / Ноември 2018

Прекрасната Белослава е лице на ноемврийския ни брой, с който отбелязваме своя юбилей. Преди 20 години избрахме за корицата на първия ни брой най-красивата българка - Жени Калканджиева. Сега Белослава въплъщава красотата на новото поколение, което никога не е расло без google, на младите жени, които днес са модерни без усилие, абсолютно космополитни, силни и уверени в себе си и в същото време нежни и крехки.

Само преди месец Белослава, или Бел, както я кръстиха във френската модна агенция, направи първото си ревю на седмицата на модата в Париж за Chanel. Какво е да дефилираш за такава марка, какво се случва зад кулисите на голямата мода, как едно дете, израсло буквално пред очите ни, в редакцията на EVA, се превръща във великолепна млада жена, следваща мечтите си - всичко това ще научите от Дневника на Белослава.

В 258 страничния ни брой ще прочетете и писмата, които написаха до една въображаема млада дама на 20, да я наречем Ева, някои от нашите приятели от артистичния и бизнес свят. Благодарим ви за честитките, вдъхновението и любовта, която ни давате, скъпи читатели!

АБОНАМЕНТ

Ако се абонирате за 12 месеца, получавате два броя безплатно.