СПИСАНИЕ EVA Брой 211 / Юни 2016

Брой 211 / Юни 2016

Поли Генова ни разказва любопитни подробности от триумфа си на Евровизия – как е създаден прочулият се светещ костюм, с който впечатли дори организаторите, как е минало афтърпартито в Стокхолм и за един сън с участието на Джъстин Тимбърлейк. Говори  за навика си да се влюбва презглава и че понякога й тежи, когато хората виждат в нея само известното лице, а не реалното момиче. И още - за пътя си към успеха и какво лято й предстои.

Много специален е проектът ни с 3 прекрасни жени, навършили 40 и избрали път, който все още у нас се смята за необичаен, жени без деца, но с добра професионална реализация и пълноценен емоционален живот - Миролюба Бенатова, Мира Баджева и Ани Александрова

И още: Специално от Кан за EVA е интервюто с иконата на британското кино Ванеса Редгрейв. Людмила Филипова разказва за новите си страсти – скалното катерене и астрофизиката, а голямата оперната певица Христина Ангелакова – за пътя си по оперните сцени. Подготвили сме още актуални предложения за топлите месеци – за модата, козметиката и ваканционните посоки, които им подхождат.

Добре дошли в лятото, скъпи приятели!

АБОНАМЕНТ

Ако се абонирате за 12 месеца, получавате два броя безплатно.