СПИСАНИЕ EVA Брой 210 / Май 2016

Брой 210 / Май 2016

Безобразно положителният герой д-р Александър Василев от сериала „Откраднат живот“ е лицето от корицата. Актьорът Александър Алексиев заедно с половинката си Яна Титова разказва 10 истории за любов, но не от филма, а от реалния живот.

От реалния живот е почерпил сюжета на романа си „Убиец“ и нашумелият писател Васил Панайотов, който ни разкрива ранимата душа на мъж в средата на 30-те, скрита зад планина от мускули и татуировки. Представяме ви и един от най-интересните проекти на фотографката Пепа Христова Sworn Virgins – разказ за жените мъже в Албания, за причините да се обрекат на девственост и безбрачие. Защо нараняваме най-много хората, които обичаме, е въпросът, на който търсим отговор, разказвайки историята на брака на Том Джоунс и неговата наскоро починала съпруга Линда. Каква е тайната на световния успех на гръцкия певец Никос Вертис ще научите от интервюто ни с него, което направихме на брега на Егейско море.

И още – защо еврокомисар Кристалина Георгиева е приела като персонална мисия да лансира жени на ръководни длъжности в Европейската комисия. Защо Милена Фучеджиева смята носенето на бурки за терор над жените. И кои са най-“сладките“ и интересни места в бъдещата културна столица на Европа, Пловдив, разкрити от актрисата Ирмена Чичикова.

АБОНАМЕНТ

Ако се абонирате за 12 месеца, получавате два броя безплатно.