СПИСАНИЕ EVA Брой 209 / Април 2016

Брой 209 / Април 2016

Тя е красива, талантлива, не се страхува да бъде различна и си плаща за това. В новия брой на EVA Елен Колева вади от дълбокото на душата си своето разбиране за любовта (разбира се, че става дума и за отношенията й с писателя Калин Терзийски) и за това може ли любовта да спасява, мислите си за рано загубения баща, за скандалите, в които се забърква или я забъркват.

Специално за EVA Лени Кравиц разказва за връзката с баща си, който го запалва по фотографията и за това как попълва графата за расова принадлежност в документите. В ексклузивно интервю Амели Нотомб казва, че обожава да е българка, а Иван Несторов-Амебата от СМЕ ни развеселява с разказ за приключенията си в Африка. Мастер шефът Андре Токев ни е приготвил великденска трапеза, Елена Димова, жената до Джуди Халваджиян, ни позволява да надникнем в чудесния им дом. За първи път журналистически екип в лицето на EVA гостува и в дома на Николай Дойнов.

И още: прекрасна мода, вдъхновена от Густав Климт, бижута, последните тенденции в козметиката, какъв е личният опит на редакторите ни в детокса и отслабването.

АБОНАМЕНТ

Ако се абонирате за 12 месеца, получавате два броя безплатно.