EVA Slow Down!

18 September 2024

Заповядайте на събитието ни "EVA Slow Down!", в рамките на което ще поставим едни от най-горещите теми на съвремието – иновативност и устойчивост.

Всички ние ежедневно усещаме нарастващия натиск за промяна в бъдещето на търговията, така че бизнесът и обществото да „пулсират“ в хармония с природата. Потребителите стават все по-взискателни, по-осъзнати как техните действия влияят на заобикалящата ги среда. Това доведе до промяна в начина на мислене на различните брандове и тяхното чувствително влияние върху екологичните въпроси, като изменението на климата и природните местообитания.

Срещайки глобалната страна на темата с личната отговорност и личните практики на всеки, ще говорим за новото мислене и новия лайфстайл в светлината на усточивостта.

EVA Slow Down! Ще се проведе във Vivacom Art Hall Oborishte 5 на 25 септември от 18.30 часа. Достъпът до събитието изисква предварителна регистрация с две имена на [email protected] до 24.09.2024 г.

Събитието ще се проведе в два панела.

- Дискусия, в която EVA среща експерти и отговорни към темата за устойчивостта хора от различни сфери, с различни професии, за да противопостави гледни точки, личeн опит и мнения.

- Представяне на устойчиви модни решения за личния ни гардероб. Oбхващайки многообразието от посоки на проблема, ще се фокусираме върху модната индустрия, като един от основните замърсители на околната среда.

В дискусията ще вземат участие:

Мила Вачева - директор на производството във ФИТОФАРМА ЕООД

Тя е възпитаник на департамент "Pharmaceutical Science" в Университета на Салфорд и има магистърска степен по "Фармакогнозия" от Университетския колеж в Лондон. През 2014 г. се присъединява към ФИТОФАРМА ЕООД, компания с 25-годишен опит в световен мащаб. Мила Вачева е основното действащо лице, което стои зад разработването на Krilixir и иновативните продукти, произтичащи от него. Eксклузивната серия от продукти предлагащи висококачествено масло от антарктически крил оказва позитивно влияние върху имунната система, сърцето, мозъка, черния дроб, ставите, очите, психиката.

Нели Ангелова - мениджър "Комуникации" на "Нестле" за югоизточен пазар

Повече от 30 години тя е част от семейството на „Нестле“ като днес ръководи маркетинговите и корпоративни комуникации на компанията за България и още осем други държави. И с разума, и със сърцето си Нели Ангелова прегръща и осъществява на практика философията на „Нестле“ за активен и зелен живот. Заедно със своя екип осъществява редица успешни проекти и кампании, сред които програмите за младежка заетост, инициативата за физическа активност и балансирано хранене „Нестле за Живей Активно!“, мисията „SOS Залесяване“. Тази година списание EVA връчи първата си награда „Golden Apple“ в категорията „За едно по-добро утре“ именно на нея.

Юлияна Дончева

Познаваме я от екрана като телевизионна водеща, автор е на три книги и внася италианската модна марка Peserico. Брандът вече над 60 години е на световния пазар и е познат с високото майсторство на изработка на всеки детайл. „Така наречената „бърза мода“, която направи модата достъпна за всички, донесе наистина големи негативи – всяка година в сметищата попадат над 90 млн. тона текстилни отпадъци от некачествени дрехи, изхвърлени след кратка употреба”, категорична е Юлияна Дончева.

Николай Божилов

Модният дизайнер Николай Божилов е създател на едноименния бранд NIKOLAY BOZHILOV, преподавател по мода и дизайн в НХА. Съосновател е на първото споделено работно пространство за мода и дизайн в сърцето на София Conets, където споделя опита си и обучава млади дизайнери. Още като второкурсник в НХА Божилов печели „Triumph Inspiration Award“ в Лондон. Носител на две статуетки „Златна игла“. В колаборация с Perwoll ще акцентира върху устойчиви тенденции за ежедневния ни гардероб и ще сподели съвети за лесно поддържане на капсулен гардероб.

Партньори на събитието са Nestle България, Perwoll и Krilixir. Със специалното участие на Таня Колева, Natural Soul и Бойка Пантелеева, VEZA.

Бъдете наши гости, за да изследваме заедно нови стратегии, инструменти и решения за превръщане на предизвикателствата в бизнес възможности. Повече за събитието може да научите тук.

Oчакваме ви!

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР