Свеж десерт за пролетните дни
Лешници и шоколад са основните съставки в тази много лесна за приготвяне сурова торта
Калина Константинова 11 May 2024
Лешници и шоколад са основните съставки в тази много лесна за приготвяне сурова торта.
Продукти: Блат- 250 гр. сурови лешници, 30 гр. какао, 50 гр. разтопено кокосово масло, 50 гр. сироп от агаве; Крем: 150 гр. кашу, накиснато в гореща вода за 2 часа, 50 гр. сироп от агаве, 1 лъжица лешников тахан, 300 мл лешниково мляко, 50 гр. разтопено кокосово масло, 100 гр. черен шоколад
Приготвяне: Смелете лешниците в блендер и ги смесете с какаото, кокосовото масло и подсладителя. Изсипете сместа във форма с падащо дъно върху хартия за печене и разпределете равномерно. Оставете в хладилник.
За крема подсушете кашуто от водата, в която е било накиснато и го поставете в блендер заедно с млякото. Прибавете кокосовото масло, тахана, агавето, млякото и разтопения шоколад и разбъркайте до получаване на консистенция на крем. Изсипете го върху вече охладената основа и върнете в хладилника за няколко часа.
Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe==> https://shorter.me/keto