Дъщерята на принц Албер със стендъп шоу

16 March 2024

Снимка: @jazmingrimaldi

Най-голямата дъщеря на принц Албер от незаконната му връзка с американката Тамара Ротоло - Джазмин Грейс Грималди публикува в инстаграм профила си снимка от първия си опит като стендъп комедиантка.

32-годишната Джазмин е актриса и певица. Живее в Калифорния, където е израснала, отгледана от майка си, но редовно обикновено през лятото пътува до Монако, за да прекарва време със семейството си по бащина линия. Тя поддържа връзка с баща си принц Алберт, със своя полубрат (също извънбрачен) Александър Грималди-Косте (20 г.) и близнаците Жак и Габриела (9 г.) - от брака на баща му с принцеса Шарлийн от Монако.

Джазмин се среща с баща си за първи път през 2003 г. Монакският суверен обявява официално за нейното съществуване три години по-късно, когато тя е на 14 години. Родена е през 1991 г. след кратката връзка на принц Албер с майка й Тамара Ротоло, която работи по онова време като сервитьорка в Южна Франция. 

Младата актриса реши да опита силите си в стендъп комедията и на 15 март публикува снимки от първата си изява на сцената на Flappers Comedy Club в Лос Анджелис.

„Осмелих се да опитам нещо ново тази седмица! - сподели тя. - За първи път пробвах стендъп и изпълних 5-минутен сет на микрофона на дамите от Флапърс. Беше ободряващо и се гордея със себе си!“ Впечатлена съм от всеки артист и актьор, който живее толкова безстрашно и автентично […]. Животът е кратък, така че защо не се осмелиш да прегърнеш предизвикателството!?" На сцената 32-годишната американка се възползва от възможността да каже няколко думи на своя баща.

 

 

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР