Цялото семейство Макконъхи в подкрепа на Матю

eva.bg 26 April 2024

Снимка: getty images/guiliver

Матю Макконъхи доведе цялото си прекрасно семейство на гала вечер в подкрепа на своята организация с нестопанска цел „Mack, Jack & McConaughey“.

54-годишният актьор стъпи на червения килим заедно с 41-годишната си съпруга Камила Алвес и трите им деца – Леви на 15 години, Вида на 14 години и Ливингстън на 11 години.

Излишно е да споменаваме, че красивите гени са се мултиплицирали в децата им. Като Вива е абсолютно копие на майка си Камила. Вижте ги в галерията ни.

„Имаме любов, която никога не поставяме под въпрос“, казва носителят на „Оскар“ в свое интервю пред People.

Преди да срещне Камила Алвес през 2006 г., Макконъхи се съмнявал, че някога ще намери „безусловната любов“. Усещал, че изтича времето, за да намери любовта на живота си и да създаде семейство.

„Часовникът тиктакаше – щях да бъда на 40 и планът ми беше да се оженя и да имам деца до тази възраст“, спомня си Макконъхи през 2018 г. „Но отказах да се чувствам разтревожен, защото с твърде много безпокойство не можеш да намериш половинка. И тогава вземаш прибързано решение. Познавах мъже, които бяха взели прибързани решения, и жени, които бяха направили същото. И тогава тази невероятна жена, Камила, мина през зрителното ми поле. От онази вечер не съм искал да прекарвам време с друга жена.“

1 КОМЕНТАР
1
Янка
27 April 2024, 12:43

Съпрyгът ми и аз свaлиxме излишнитe килoгpами бeз диeтa и cпopт и самo за две сeдмици. Най-ефeктивното лeкаpcтвo, което помогна на милиoни и ще ви пoмогнe:---- https://shorter.me/keto

ТВОЯТ КОМЕНТАР