Венсан Касел и Нара Баптиста официално заедно

Няколко месеца след като връзката им стана явна, благодарение на собствените им публикации в социалните мрежи, двамата се появяват и на публично събитие

eva.bg 20 January 2024

Венсан и Нара

Снимка: getty images/guiliver

Актьорът Венсан Касел за първи път се появи на официално събитие, заедно с новата си приятелка Нара Баптиста – на представянето на модния бранд Ami в рамките на Парижката модна седмица.

В социалните мрежи двамата много често публикуват общи снимки, но едва сега застават рамо до рамо под светлините на прожекторите и пред обективите на фоторепортерите.

Австралийският модел с бразилски произход Нара е на 27, участничка е в конкурса „Мис Вселена Австралия’2020“.

Двамата с французина се сближиха след като през пролетта на 2023 г. той се раздели със съпругата си Тина Кунаки след 7-годишна връзка, 5-годишен брак.

Венсан и Тина имат дъщеря Амазони, а той самият – още две дъщери (Дева и Леони) от брака си с Моника Белучи.

Коментарите в медиите и социалните мрежи за новата връзка на 57-годишния Касел не пропускат да отбележат огромната прилика на Нара с Тина Кунаки, с която са и почти на една и съща възраст.

Прилика, в която всеки може да се убеди в нашата галерия.

1 КОМЕНТАР
1
prue276
21 January 2024, 15:55

Хора, знаете ли, че с повишаване на имунитета вие ще се отървете от хроничните заболявания и ще се предпазите от всякакви вируси, освен това ще се почувствате по-млади. Подсилвам имунитета си с едно от най-добрите лекарства и го купувам тук---- https://use.my/zf32

ТВОЯТ КОМЕНТАР