Венсан Касел изтри всички снимки на съпругата си

eva.bg 07 April 2023

Снимка: instagram

Слуховете за проблеми в брака на Венсан Касел и Тина Кунаки май ще се окажат верни, особено след последната изненадваща постъпка на актьора.

56-годишният Венсан изтри всички снимки на 26-годшната си половинка от Инстаграм профила си. Двамата не са виждани заедно от седмици и въпреки че официална информация за раздяла липсва, то слухове за проблеми във връзката им има.

„Да, вие можете да имате къща, семейство, общи приятели и интереси, които ви обединяват, но е важно да помните защо именно сте заедно, кое ви е събрало още от самото начало. Често хората се разделят, защото всичко се обърква – те просто забравят какво ги е свързвало. Аз се опитам да задържа тъкмо това, което ни свързва“, каза преди време в интервю Тина.

Двамата обявиха официално, че са двойка именно чрез Истаграм, където през 2016 година Венсан постна тяхна обща снимка. По това време Тина е само на 19 години, а той на 49.

Сключиха брак през 2018 година, а малко след това обявиха, че очакват дете. Дъщеря им се роди през април 2019 година.

До този момент Венсан и Тина винаги са изглеждали безумно влюбени и 30-годшната разлика във възрастта по никакъв начин не изглеждаше да пречи на отношенията им.

Преди това Венсан има 14-годишне брак с Моника Белучи, от която има две дъщери.

„След развода си мислех, че ще си живея сам и в началото ми беше забавно, но след това изведнъж почувствах, че животът ми е празен. Никак не е честно, че се женя за момиче в 20-те си, когато аз съм в 50-те си, но любовта не винаги е честна“, заяви преди години Венсан.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by tinakunakey (@tinakunakey)

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР