Венсан Касел и Тина на Седмицата на модата в Париж

eva.bg 09 March 2022

Снимка: getty images/guliver

Ах, тези двамата! Страхотна двойка са Венсан Касел и Тина Кунаки. Където и да се появят, каквото и да правят, любовта им успява да омагьоса всички и приковават погледите с изумителна сила.

55-годишният актьор и 24-годишната моделка бяха специални гости на ревюто на Miu Miu в рамките на Седмицата на модата в Париж. И, да, неустоимият им магнетизъм привлече всички погледи към тях. Красивата Тина, талантливият Венсан и тяхната приказна любовна история.

За Венсан това е втори брак. Актьорът има 14-годишен брачен съюз с Моника Белучи, от която има две дъщери - Дева и Леони.

Когато през лятото на 2018 година Тина стана г-жа Касел, той даде откровено интервю пред Vanity Fair, в което сподели, че никога не е мислил, че ще се ожени, още по-малко си е представял брак с жена, по-млада от него с 30 години.

Но когато говори любовта, всички мълчат. Най-вече онези със злостни коментари. Двамата вече са и щастливи родители на момиченце, което кръстиха Амазони.

„Истината е, че не съм търсила определен човек в живота си. Когато срещнах Венсан, тъкмо се бях разделила с приятеля си след тригодишна връзка и сърцето ми беше разбито. Изобщо не бях отворена за любов. Но когато се пресякоха пътищата ни, веднага разбрах, че това е той, моята съдба! Нямах никакви съмнения, че той е правилният човек за мен. А това е най-сигурният знак, че сте на прав път – дори за секунда да не се съмнявате в избора си“, сподели Кунаки неотдавна в интервю.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР