Венсан Касел и Тина Кунаки – двама влюбени във Венеция

eva.bg 12 May 2022

Снимка: Instagram

55-годишният актьор Венсан Касел и 24-годишната му съпруга Тина Кунаки са щастливо женени от четири години и по всичко личи, че поне при тях бракът и битовизмите не убиват романтиката и страстта.

Двамата се отдадоха на романтична почивка във Венеция, от която Тина сподели снимки в Инстаграм. И понеже червеният цвят винаги се свързва с любовта и страстта, неслучайно любимата на Касел заложи на къса червена рокля на Valentino.

 
 
 
View this post on Instagram

A post shared by tina kunakey (@tinakunakey)

В серията от снимки виждаме и актьора в яхта, двамата на път за вечеря, той държаш краката й...

„Романтично“... това бе лаконичният текст, който Тина написа към галерията от снимки.

Тина и Венсан са щастливи родители и на момиченце, което се появи на бял свят през 2019-та, по-малко от една година след приказната им сватба. За Венсан това е втори брак. Актьорът има 14-годишен брачен съюз с Моника Белучи, от която има две дъщери - Дева и Леони.

„Истината е, че не съм търсила определен човек в живота си. Когато срещнах Венсан, тъкмо се бях разделила с приятеля си след тригодишна връзка и сърцето ми беше разбито. Изобщо не бях отворена за любов. Но когато се пресякоха пътищата ни, веднага разбрах, че това е той, моята съдба!“, казва Тина.

„След развода си мислех, че ще си живея сам и в началото ми беше забавно, но след това изведнъж почувствах, че животът ми е празен. Никак не е честно, че се женя за момиче в 20-те си, когато аз съм в 50-те си, но любовта не винаги е честна“, казва и актьорът.

Да, много романтично е положението! Вижте ги в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР