Стилът на... Марго Роби

От началото на промоционалното турне на „Барби“, та и до днес, актрисата и нейният стилист се стараят да представят подобаваща Барби визия за всяка една поява

Десислава Найденова 10 January 2024

Снимка: getty images/guliver

Марго Роби, която беше номинирана за „Златен глобус“ за най-добро изпълнение от жена в мюзикъл или комедия за ролята си на титулярната героиня в „Барби“, пристигна на церемонията с розова рокля с пайети на Giorgio Armani Privé.

Феновете на Барби със зорко око лесно разпознаха в тази рокля реплика на роклята от 50-годишнината на куклата, а именно SuperStar Barbie от 1977 г. Към роклята има боа от розов тюл. Актрисата допълни визията си с бижута Lorraine Schwartz на стойност 3 млн. долара, включително пръстен с естествени розови диаманти.

„Барби“ имаше девет номинации за „Златен глобус“, но спечели само две статуетки. Едната е в музикалната категория (за песента „What Was I Made For?“ в изпълнение на Били Айлиш), другата е в новата категория на Глобусите, която ще се връчва оттук нататък за боксофис постижение.

От самото начало (юни 2023 г.) на промоционалното турне на „Барби“ актрисата, която е и продуцент на филма, и нейният стилист Андрю Мукамал се стараят да представят тематична и впечатляваща Барби визия за всяка една поява.

„Ние откриваме препратки към Барби от минали десетилетия и го правим наистина за големите фенове на Барби, за хората, които всъщност колекционират тези кукли Барби. Надяваме се да ги развълнуваме. Съчетаваме референции на Барби със страхотни дизайнери“, сподели Марго Роби в свое интервю за списание People.

Розово, розово, толкова много розово!

Визиите на Марго Роби от лятото насам са в характерния бонбонен Барби стил. А сред модните къщи, които са ги сътворили, са Valentino, Versace, Chanel, Bottega Veneta, Moschino, Balmain, Vivienne Westwood.

Припомняме ви ги в галерията ни.

ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР