Цветни лъчи

Освежи се с ухания, родени от слънчевата светлина

Илияна Йорданова 30 August 2011

Освежи се с ухания, родени от слънчевата светлина! Нежно докосната от роза, цитрусови цветчета или ирис, ще започнеш да си припяваш I’m walking on sunshine...


посрещни изгрева
с нещо кисело-сладко като акорд на върбинка и цитруси в Verveine Soleil на L’Occitane, за да ти гледат околните щастливата физиономия. Миксирането им с портокалов цвят и жасмин така те вдъхновява, че ти идва да запееш July Morning през август.
окъпи се в лъчи
Носещ дързостта на числото 19 (рождения ден на Коко Шанел), №19 Poudre на Chanel те обгражда с лъчезарна аура, която те превръща в център на света. Харизмата на ирис палида се допълва от жасмин абсолют и бял мускус.
Слей се с негата на тропическия рай чрез Hilfiger Woman Peach Blossom на Tommy Hilfiger, заобиколена от пленителния акорд на прасковени цветчета, бергамот, боровинки, кокос и касис.
Непременно се наслади на летния парадокс, характерен за Bronze Goddess Soleil на Estee Lauder. От една страна, усещането е за слънчеви цветя (нероли и нектар от розовата линия), от друга – за свежест (цитруси и лавандула).
полегни на сянка
Вземи си дъх от жегата и се отпусни под воала от женствена мекота на Jeans Spiritна Replay. Без да провокира, деликатният микс на божур, джинджифил и маракуя те кара да се издигнеш над нещата.
Почувствай захаросаната свежест на Fresh Blossom Juiced на DKNY, изстискана от плодове и цветя. Несравнимото изживяване е подсладено с нотки на розов грейпфрут, касис и цветчета от розова роза.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР