Океански круиз с флакон

Гори от ананасови, лимонени и мандаринови дръвчета, свежи поля от екзотични подправки, растения от средиземноморските дълбини

Илияна Йорданова 18 August 2011

Lady Rebel на Mango

Време е за околосветско пътешествие. Гори от ананасови, лимонени и мандаринови дръвчета, свежи поля от екзотични подправки, растения от средиземноморските дълбини – всичко това е част от екскурзионната програма. Натисни помпичката - да потегляме!


Първото предложение от нашето пътешествие е кратка хавайска почивка в компанията на кисели сочни нотки на ананас. Веднага ти връчваме специалитета на острова – ароматния коктейл Lady Rebel на Mango. Към уханието на най-разпространения плод на Хавайските острови са добавени апетитни диви ягоди, нежни розови венчелистчета и чувствени ориенталски акорди.
Мятай се на гребена на вълната и се съревновавай с най-дръзките сърфисти по тихоокеанските ширини с лимитираните издания Burberry Sport Ice For Women и Burberry Sport Ice For Men. Часове лупинги, скокове и попътен вятър гарантира запазената марка и на двата аромата – джинджифилът. Енергизиращата съставка в дамския аромат се съчетава със замразена мандарина, алдехидни кристали, магнолия и акорд на топъл пясък. В мъжкото ухание са добавени още заскрежени цитруси и свеж полъх на морски бриз.
Добре дошла на остров Сицилия! Освен загорели италиански мачовци ти предлагаме и друго изкушение - растящата на морското дъно посидония. Уханието й навежда на помисли за грехове, достойни за членство в Коза Ностра. Съчетано с нотки на лимон от Сицилия, ветивер и минерален амбър, те кара буквално да убиеш с поглед всяка нахалница, дръзнала да ти отнеме притежателя на Aqva Pour Homme Toniq на Bvlgari. Отново посидония, този път съчетана със зелена бодлива круша, грейпфрут и санталово дърво, прави мъжа Aqva Pour Homme Marine Toniq на Bvlgari неуловим като Дон Корлеоне.
Продължаваме пътешествието под южното италианско слънце с Armani Code Summer For Women и Armani Code Summer For Men. Предлагаме ти разходка сред портокалови дръвчета и поля от жасмин, а за партньора ти - сладка дрямка в цитрусова градина от грейпфрут, бергамот и лимон.

Лятната атракция е само за провокативни и импулсивни натури. Сафарито върви задължително със Saharienne на YSL! В краката ти ще легне всеки хищник, щом усети мириса на лимон Примо Фиоре, италиански бергамот и мандаринови кори.
Време е да забавим малко темпото в духа на Ямайка – острова, в който тежката влага и високите температури убиват всяко желание за нервно напрежение. Зеленият ананас, пикантният кардамон и екзотичните дървесни нотки на Puma Jam Man  напомнят за спринтьора рекордьор Юсеин Болт – енергичен, но в същото време безгрижен – нещо, което дължи на ямайския си произход. Времето спира, щом се появят нотките на дамския Puma Jam Woman - ананас, лимон, касис, праскова, роза и жасмин. Продължаваме обиколката, тананикайки си парчето на Боб Марли No woman no cry под акомпанимента на Passenger Cruise For Women на S. T. Dupont. Жената, ухаеща на открития в Ямайка за първи път грейпфрут, навежда силния пол на тревожни мисли, че не може да бъде притежавана. Праскова, жасмин и магнолия затвърждават мисълта, че всеки, който я желае, трябва да бъде нащрек. Това се отнася и за мъжа, ухаещ на Passenger Cruise For Men на S. T. Dupont. Свежата комбинация от мандарина, лимон, зелени и морски нотки го правят жадувана компания за всяко презокеанско пътешествие. Но сърцевинните акорди на индийско орехче, кардамон, карамел и жасмин подсказват да имаш едно наум – някой може да го открадне по пътя.
Краят на круиза е запознаване с буйната екваториална флора, характерна за остров Ява. Като енигма привлича уханието на свежа зелена трева и розови листа на лимитираното издание Petite Cherie на Annick Goutal. Към тази кокетна комбинация е добавено не толкова екзотичното, но класическо за това лято присъствие на крушата. Сред главните култури на азиатския остров е черният чай, който в съчетание с плода киви дава невероятен енергиен заряд, характерен само за мъжа, почитател на лимитираното издание Intense Touch на Adidas.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР