Декларация на гламура

Блестящите, все едно покрити с глазура устни са неизменна част от чувствения макияж

Свобoда Сидерова 26 June 2011

Louis Vuitton

Блестящите, все едно покрити с глазура устни са неизменна част от чувствения макияж

Ситуацията е класическа – има две новини. Лошата е, че червилото леко измести  глоса. Добрата е, че традиционно летният аксесоар не смята да се дава. А и сочните винилови устни винаги привличат вниманието. 
антидепресант или коктейл. А защо не и десерт?
Искате да се влюбите. Няма проблем. Богатата на омега 3 мастни киселини молекула еуфорил в гланца на Deborah стимулира освобождаването на хормона на удоволствието допамин. L’Oreal също демонстрира нов подход към устните, лансирайки син глос. „Коктейлът“ Aqua Curacao повдига настроението, без да прави устните „небесни“. Ако ви се иска сладичко, не пропускайте вкуснотийките на Maybelline. Плодов нектар и сладки екстракти взривяват сетивата с невероятен вкус и апетитен аромат. Можете да избирате между прасковено сорбе, натрошени бонбони, искрящо грозде...
огледален блясък
Неслучайно сравняват заслепяващия глос на Revlon с лачени обувки. Тайната за 5 пъти по-силния му блясък е технология за равномерно разпределение на пигментите. Формулата с перлени частици допълнително усилва вибриращия цвят с огледално сияние. Патент на Clarins са полимери от царевица и соя, които улавят и усилват светлината. 
разностранни таланти 
Декоративната козметика се научи да се грижи за кожата, без хидратиращите и антиейдж съставки да взаимодействат с пигментите. Така че ако нямате време предварително да нанесете средство за устни, не е страшно. Масло от сладък бадем и витамин Е (Revlon), син мак (Deborah), алое вера и синя боровинка (L’Oreal), масло от манго и восъци от жожоба, мимоза и слънчоглед (Clarins) са сред хитовите предложения. Последната марка дори включи в обновения си балсам изпълващи фините линии микроперли с хиалуронова киселина. Освен с желеобразна нелепнеща текстура (в състава липсва восък) глосът-балсам на Givenchy също може да се похвали с увеличаващ обема ефект и изглаждащ и възстановяващ екстракт от морски копър.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР