Този скъп, скъп принц Уилям

Кралската любов си има цена и то висока. След като преди няколко дни развилнели се младежи нападнаха колата на принц Чарлз и Камила, във Великобритания задават въпроса как ще бъдат опазени принц Уилям и Кейт Мидълтън в деня на тяхната сватба?

15 December 2010

Кралската любов си има цена и то висока. След като преди няколко дни развилнели се младежи нападнаха колата на принц Чарлз и Камила, във Великобритания задават въпроса как ще бъдат опазени принц Уилям и Кейт Мидълтън в деня на тяхната сватба? И колко ще струва това? Според Daily Telegraph за поддържане на реда в сватбения ден ще отидат близо 8 млн. долара. Със сигурност обаче събитието ще привлече огромно количество туристи и печалбата от тях в най-лошия случай ще покрие разходите за охраната.
Британски журналисти се заеха да изчислят колко „струва“ сгоденият вече принц Уилям и закръглиха сумата на 20 милиарда! В тях влизат изключително скъпи бижута, поземлена собственост, дворец и ново ауди. Принцът ще наследи и частната художествена колекция на кралица Елизабет на стойност 15 млр. долара, в която има няколко платна на Леонардо.
А според журналистката Кейти Никол в деня на сватбата Кейт Мидълтън ще носи бижута за над 57 млн. долара!
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР