Търсачи на съкровища

Мечтаете отново да намерите изгубената младост. Зарежете всичко и тръгнете на лов за антиейдж съкровища.

Илияна Йорданова 07 December 2010


дайвинг в Червено море и Атлантическия океан 

Редки видове водорасли ще ви доведат до бреговете на красотата. Гмурнете се смело и се радвайте на гледката. Ценен вид водорасли, наречен „скалата на живота“, вирее вече над 3 милиона години в Червено море, край бреговете на Австралия и в южноафриканската река Умбило. Чудодейните растения, преминали през изпитанията на времето, са устойчиви на висока температура, соленост и висока концентрация на метали. Ето защо белите престилки от Estee Lauder побързаха да се възползват от невероятните им възстановяващи и защитни свойства. Кафяви водорасли от западните брегове на Атлантическия океан край Великобритания, където морската вода е изключително чиста, пък подпомагат синтеза на т. нар. сиртуини (гени на дълголетието).

Попаднат ли в ръцете ви трите стилни бурканчета и флаконът в златисто-платинен цвят, и златната лъжичка, навярно ще ви се стори, че сте изпълнили своята детска мечта – да откриете куп несметни съкровища. Ако се замисли човек, кремът и серумът от серията Re-Nutriv Ultimate Lift Age-Correcting са по-ценни от известния диамант Regent, експониран в Лувъра и смятан за най-красивия в света. Защото за всяка жена липсата на бръчки, еластичността на кожата и сиянието на младостта стоят на първо място в ценностната система.

холистичен подход към лифтинга
Дълбоко в бразилските мини може да бъде открит черен турмалин. Местните го наричат „електрически“, тъй като притежава слаб, но постоянен електрически заряд. Впечатлени, от Estee Lauder впрегнаха магичния кристал в служба на красотата. В комбинация с енергизиращи съставки той подсилва жизнената енергия на кожата за максимален лифтинг. Процесът много напомня действието на лазер, при който светлината предизвиква мигновено стягане на влакната колаген. В резултат се  повишава тонусът на кожата и се оформя овалът на лицето. Не по-малко ценна находка са микронизираните перли от Южните морета за моментално сияние и известното с успокояващия си ефект колоидно злато.
P.S. След толкова разкошни антиейдж съкровища ви се струва, че сте открили пещерата на Али Баба. Това вече не е приказка. След 4 седмици отражението в огледалото подсказва защо турмалинът е използван за амулет срещу лоши мисли.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР