Уайз и Аронофски се разделиха

Актрисата Рейчъл Уайз и режисьорът Дарън Аронофски се разделиха след  9-годишна връзка. Техен говорител потвърди, че двамата не живеят заедно от няколко месеца, но смятат да отглеждат заедно сина си – 4-годишният Хенри и да останат близки приятели.

09 November 2010

Рейчъл Уайз и Дарън Аронофски

Актрисата Рейчъл Уайз и режисьорът Дарън Аронофски се разделиха след  9-годишна връзка. Техен говорител потвърди, че двамата не живеят заедно от няколко месеца, но смятат да отглеждат заедно сина си – 4-годишният Хенри и да останат близки приятели. Рейчъл и Арън имат два общи филма - „Фонтанът“ и „Джаки“ - биографична лента за Джаки Кенеди.

Въпреки, че не се спомена конкретна причина за раздялата веднага плъзнаха и първите слухове, които свързват 40-годишната актриса със своя колега Даниел Крейг. Наистина няма много жени, които биха могли да устоят на чара на Джеймс Бонд. Явно Рейчъл също се е поддала и то по време на снимките да филма Dream House, в който двамата играят женена двойка. Източник от снимачната площадка твърди, че още през февруари между тях е имало силна химия: „Дарън е добър и отговорен мъж, а Даниел е абсолютната му противоположност – той е мистериозен и странен. Между него и Уайз очевидно пламнаха искри“.

Агент 007 е сгоден за 11-години по-младата от него продуцентка Сацуки Мичъл. Все още никой не е коментирал официално слуховете.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР