Дневникът на дантелата

Няколко изразителни материи съществуват усърдно в гардероба ни вече хилядолетия. Тази седмица за вдъхновение и самочувствие ви представяме - дантелата.

Лиляна Гергишанова 01 November 2010

сако Guess

Няколко изразителни материи съществуват усърдно в гардероба ни вече хилядолетия. Тази седмица за вдъхновение и самочувствие ви представяме - дантелата. Независимо от класическия ви подход към нея или предимствата й в бельото, нека присъства на ръка разстояние от вас. Извадена от будоарите и заведена да работи ежедневно зад бюро, нежните плетеници са колкото способни да оголят тялото ви, същевременно покорявайки го с деликатни мотиви, толкова и фини за комбиниране с аксесоари.

Ето и няколко модни закона: не комбинирайте дантела с дантела, защото прави анти секси ефект. Не използвайте рокли в дантела с ретро кройка, освен ако не търсите винтидж ефект или сте артистична личност. Бъдете предпазливи с комбинациите на черно и дантела, защото ролята на вдовица не е забавна. Комичните случаи, в които може да се озовете следвайки безвкусно тенденциите са ужасно много. Рискът обличайки дантела в червен цвят да изглежда безапелационно евтина е огромен. Единственият шанс да го избегнете е да я използвате само като дантелен ластик на бельото, но в никакъв случай като акцент.
ТВОЯТ КОМЕНТАР
ТВОЯТ КОМЕНТАР