Барбарела и отмъстителите

В един свят пълен с живот и чудеса, какъвто е нашият, зад всеки ъгъл се крият нови идеи, които чакат да бъдат открити. Единственото, което създава повече удовлетворение от самото откриване, е споделянето на това преживяване с хората, които обичаме.

18 October 2010

В един свят пълен с живот и чудеса, какъвто е нашият, зад всеки ъгъл се крият нови идеи, които чакат да бъдат открити. Единственото, което създава повече удовлетворение от самото откриване, е споделянето на това преживяване с хората, които обичаме. Създаден за Вашия индивидуален начин на живот, Mitsubishi ASX е интелигентен и енергичен, а природосъобразните му технически и функционални решения ще задоволят дори и хората с най-активен стил на живот. С всички съвременни функции, побрани в този кросоувър, ASX безпроблемно ще ви закара навсякъде, където все още не сте били. Влезте в този автомобил и ще откриете накъде ще ви отведе денят.
Списание EVA избра Mitshubishi ASX за участник в екшън фотосесия, до чиито взривоопасни кадри и нажежена скорост може да се докоснете и вие.

Автомобилът на снимките е Новият кросоувър Mitsubishi ASX 1.8 DI-D М/Т 150 к.с. 4WD INSTYLE+


фотография bliss
криейтив директор георги манов
стилист лиляна гергишанова
асистент стилист василен милков
грим валентин вълов за M.A.C
коса мария томова за салони вени
модели бони, гергана, деси и косара, ивет фешън
фотосесията е заснета със съдействието на Мitsubishi България
ТВОЯТ КОМЕНТАР